Skip to content

Szállítási és fizetési információk

Ha webáruházunkat választja, akkor nagyon gyorsan kézhez kapja a rendelt terméket, mert nálunk nagyon gördülékenyen történik a kiszállítás, szinte azonnal. Nagyon figyelmesen olvassa el, hogy milyen lehetőségek közül választhat, hogy melyik lehet a legkényelmesebb átvételi mód Önnek.

Ha tőlünk rendel:1 munkanapos kiszállításra számítson, ha 12 óráig érkezik be hozzánk a megrendelése. Az ország egész területére szállítunk. Fizetnie mindig csak akkor kell, ha csomagját a futár kiszállította Önnek. Lehetősége van csomagpont funkcióra is, ahol nem kell nekünk megadnia a saját címét, csupán a megrendeléskor a térképünkön kiválasztani az Önnek megfelelő GLS csomagpontot vagy automatát.

A következő átvételi lehetőséget tudjuk garantálni:

GLS által kiszállított csomag

Ha Ön szereti a kényelmet, hogy nem kell sehova se mennie, hogy átvegye csomagját, akkor válassza ezt, így semmi mást nem kell tennie, mint kinyitni az ajtót a futárnak, aki telefonon fogja Önt keresni.

GLS csomagautomata

Ha ezt választja, akkor vegye figyelembe, hogy csak 5 napja van rá, tehát csak akkor válassza, ha ennyi időn belül fel tudja venni csomagot. Előnye, hogy éjjel-nappal rendelkezésére áll, még hétvégén is vagy éjjel is át tudja venni a csomagot. Bármikor hozzáférhet és felveheti a megrendelt terméket. SMS-ben vagy e-mailban fogják küldeni a kódot, amellyel ki tudja nyitni a széfet, csomagautomata ajtaját és ki is veheti csomagját. Hátránya, nem tud fizetni készpénzzel csak is bankkártyás fizetési lehetősége van a terminálnál.

Ha kérdése van vagy segítségre szorul

Ha esetleg nem ért valamit vagy egyéb kérdése van vagy csak segítséget szeretne, akkor írjon ügyfélszolgálatunkra, ahol készségesen segítünk és együtt megoldjuk a problémáját! Ha minőségi terméket keres, ha valóban hatásos és kizárólag eredeti megbízható Cialis rendelés a célja, akkor szeretettel várjuk webáruházunkban!