Skip to content

Szállítási és fizetési információk

Ha webáruházunkat választja, akkor nagyon gyorsan kézhez kapja a rendelt terméket, mert nálunk nagyon gördülékenyen történik a kiszállítás, szinte azonnal. Nagyon figyelmesen olvassa el, hogy milyen lehetőségek közül választhat, hogy melyik lehet a legkényelmesebb átvételi mód Önnek.

Ha tőlünk rendel:1 munkanapos kiszállításra számítson, ha 12 óráig érkezik be hozzánk a megrendelése. Az ország egész területére szállítunk. Fizetnie mindig csak akkor kell, ha csomagját a futár vagy a postás kiszállította Önnek. Lehetősége van postapontra, postán maradó (postahivatalban átvehető) funkcióra is, ahol nem kell nekünk megadnia a saját címét, csupán a megrendeléskor a térképünkön kiválasztani az Önnek megfelelő postát vagy COOP / MOL benzinkutat, ahol át tudja azt venni.

A következő átvételi lehetőséget tudjuk garantálni:

Posta, vagy GLS által kiszállított csomag

Ha Ön szereti a kényelmet, hogy nem kell sehova se mennie, hogy átvegye csomagját, akkor válassza ezt, így semmi mást nem kell tennie, mint kinyitni az ajtót a postásnak.

MPL-posta

Mikor megpróbálják Önnek kézbesíteni a csomagot és nem tartózkodik otthon, akkor egy értesítőt talál a postaládájában, amellyel 10 munkanapig át tudja venni a csomagot a postahivatalban. Míg a posta nyitva tart munkaidőben 8-19 óra között, ezt meg is teheti. Bármelyik opciót választhatja a fizetésre, amely történhet bankkártyával vagy készpénzzel.

Postán maradó csomag

Kérje arra a postára a csomagját, amely a legközelebb található Önhöz. Ha tudja melyik ez a posta, akkor rögtön ki is választhatja a megrendeléskor a térképen. 10 munkanapon keresztül őrzik Önnek a csomagját a postahivatalban, így azt bármikor át tudja venni nyitvatartási időben. Ha van közeli posta Önhöz, akkor mindenképpen jó választás lehet. Bankkártyás és készpénzes fizetés is lehetséges.

MOL benzinkút és COOP üzletek (csomagátvevő pontok)

Akkor lehet Önnek ez a legjobb választás, ha munkájából adódóan keveset tartózkodik otthon. Akkor veszi át a csomagját, amikor Ön ráér, de ennek is van egy határideje, ami 5 nap. Ráadásul, ha sokáig van a munkahelyén, akkor is át tudja venni, mivel hosszú a nyitvatartási ideje. Bankkártyával és készpénzzel tud fizetni.

MPL csomagautomata

Ha ezt választja, akkor vegye figyelembe, hogy csak 2 napja van rá, tehát csak akkor válassza, ha ennyi időn belül fel tudja venni csomagot. Előnye, hogy éjjel-nappal rendelkezésére áll, még hétvégén is vagy éjjel is át tudja venni a csomagot. Bármikor hozzáférhet és felveheti a megrendelt terméket. SMS-ben vagy e-mailban fogják küldeni a kódot, amellyel ki tudja nyitni a széfet, csomagautomata ajtaját és ki is veheti csomagját. Hátránya, nem tud fizetni készpénzzel csak is bankkártyás fizetési lehetősége van a terminálnál.

Ha kérdése van vagy segítségre szorul

Ha esetleg nem ért valamit vagy egyéb kérdése van vagy csak segítséget szeretne, akkor írjon ügyfélszolgálatunkra, ahol készségesen segítünk és együtt megoldjuk a problémáját! Ha minőségi terméket keres, ha valóban hatásos és kizárólag eredeti megbízható Cialis rendelés a célja, akkor szeretettel várjuk webáruházunkban!