Skip to content

Vidalista 40mg⭐

3,990Ft44,490Ft

Nem kell elkeserednie, hogyha úgy érzi, hogy nem tud többet kihozni magából az ágyban, ugyanis erre is van megoldás, csak próbálja ki a Vidalista 40mg termékünket!

30.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes a kiszállítás!

Kiszerelés: 10 szem / csomag

 

Kiszerelés Ár
2 szem 3990
4 szem 5990
1 csomag(10 szem) 11990
2 csomag(20 szem) 19990
4 csomag(40 szem) 36990
5 csomag(50 szem) 44490

Vannak olyanok, akik elkeserednek, ha valami oknál fogva nem képesek már olyan teljesítményt nyújtani, mint korábban, míg mások szeretnének mindennél többet kihozni magukból.

Mindkét helyzetre megoldást kínálhat a potencianövelés. El kell felejteni azt a tévhitet, hogy csak az használhat potencianövelőt, aki már tapasztalt magán merevedési zavart. Éppannyira alkalmas szexuális teljesítménynövelésre, mint a merevedési zavar kezelésére.

Most egy olyan kiváló termékkel ismerkedhet meg, amelyre garantáltan számíthat és nem is mindennapi hatást érhet el a segítségével.

A Cialis tabletta neve jól ismert a férfiak között, világszerte elterjedt potencianövelő. Ennek a generikus változata a Vidalista 40mg, amely ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza, amelyet még meg is dupláztak benne, a hivatalos gyártója a Centurion Laboratories Gyógyszergyár.

A generikus változatok semmiképpen sem összekeverendőek a hamisítványokkal. A hamisítványok nem a megfelelő minőségű összetétellel bírnak, így mind hatásukban, mind minőségükben kételkedésre adhatnak okot. A generikus termékek pedig csak a gyártó vállalatban különböznek, így teljesen megbízhatóak!

Ha kíváncsi arra, hogy milyen szempontok figyelembevételével tudja elkerülni a nem eredeti eladó Vidalista 40mg hirdetéseket, akkor tájékoztatónk minden bizonnyal érdekelni fogja.

Üzletünk úgy alakította ki a szolgáltatásait, hogy aki először dönt nálunk Vidalista 40mg vásárlás mellett, az is éppolyan biztonságérzettel tegye, mint aki már törzsvásárlónk:

 • nem kételkedünk a termékeink minőségében, de lehetőséget nyújtunk azoknak a pénzvisszafizetési garanciára, abban az esetben, ha kifogásolnivalót tapasztalna a termékkel kapcsolatban
 • nem húzzuk az időt a szállítással, 1-2 munkanap alatt eljuttatjuk otthonába vagy ahová kéri; Budapesten pedig még arra is lehetőséget biztosítunk, hogy akár már néhány órával a Vidalista 40mg rendelés feladása után megkaphassa csomagját
 • legyen bármilyen jellegű kérdése, azt felteheti nekünk az ügyfélszolgálatunkon keresztül, mi rövid időn belül válasszal leszünk és segítjük Önt a döntése meghozatalában

Tudja mi szokott lenni a leggyakoribb kérdés? Hogy fog-e változást okozni a teljesítményében a potencianövelő, vagyis, hogy később képes lesz-e tabletta nélkül is erekciót elérni. A válasz, hogy semmilyen változást nem okozhat, éppen annyira lesz képes, mint azelőtt mielőtt tablettát használt volna.

Hatása

A tadalafil hatóanyag szexuális inger hatására lép működésbe, úgy, hogy a hímvessző simaizomzatát elernyeszti, ami vérbőséget okoz a barlangos testekben, amellyel létrejön a tartós és erőtől duzzadó merevedés.

Különlegessé az teszi, hogy kb.60-70 perces hatóidő után 48 órára, akár egy egész hétvégére megoldja a potenciaproblémáit! Ezért is szokták HÉTVÉGI tablettaként emlegetni!

Ez idő alatt akár még a hímvessző mérete is megnőhet átmenetileg és csökkenhet a két aktus között szükséges regenerálódási időszak.

Webáruházunkban Ön is dönthet Vidalista 40mg rendelés mellett és átélheti ezeket a remek hatásokat!

Használata

 • ne darabolja a tablettát, egészben szükséges lenyelni
 • ha aktívan használja, akkor sem fog függőség alá kerülni
 • de fontos, hogy 24 órán belül ne fogyasszon egynél többet belőle
 • hatóideje akár 48 óra is lehet, így hosszan számíthat rá
 • a felszívódási idő ideális esetben 60-70 perc, ez akkor lehet több, ha például túl sok zsíros ételt fogyaszt előtte

Kerülje el az alkoholfogyasztást, a droghasználatot, a magas koffeinnel bíró italokat, a grapefruitot!

Itt a tökéletes lehetőség Önnek, hogy Vidalista 40mg vásárlás mellett döntsön és meghódítsa párját a teljesítményével!

Mellékhatásai, ellenjavallatok

Felteheti a kérdést, hogy vannak-e mellékhatásai a tablettának. A válasz szerencsére kedvező, mivel mellékhatás megjelenése napjainkban, a folyamatos kutatásoknak köszönhetően már nagyon ritkán fordul elő. Ami fontos, hogy az alkoholfogyasztást kerülni kell, mert az bizonytalan mellékhatásokat idézhet elő.

Gyors lefolyással fordulhat elő:

 • orrdugulás
 • fényérzékenység
 • arcon pír megjelenése
 • bőrszárazság

Vannak olyan betegségek és gyógyszerek, amelyek mellett nem ajánlott a tabletta, de legalábbis szükséges egyeztetnie a kezelőorvosával:

 • szív, – és érrendszeri megbetegedéssel küzd
 • magas vérnyomást állapítottak meg Önnél
 • nitrátot tartalmazó gyógyszert szed (kölcsönhatásba tud kerülni a tadalafillal és rosszullétet okozhat)

Nézzen szét online patikánk eladó Vidalista 40mg kínálatában és válasszon kedvére! Néhány nap múlva már újra bátran a tettek mezejére léphet megnövekedett önbizalommal telve! Ne feledje minden nálunk történő vásárlás után pénzvisszafizetési garancia is életbe lép!