Skip to content

Vidalista 40mg⭐

3,990Ft44,490Ft

Nem kell elkeserednie, hogyha úgy érzi, hogy nem tud többet kihozni magából az ágyban, ugyanis erre is van megoldás, csak próbálja ki a Vidalista 40mg termékünket!

30.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes a kiszállítás!

Kiszerelés: 10 szem / csomag

 

Kiszerelés Ár
2 szem 3990
4 szem 5990
1 csomag(10 szem) 11990
2 csomag(20 szem) 19990
4 csomag(40 szem) 36990
5 csomag(50 szem) 44490

 • 1. Mikor kaphatom meg a gyógyszert Vidalista 40mg rendelés esetén?
  A gyógyszert extra gyorsan kiszállítjuk, már 1-2 munkanapon belül kézhez kaphatja azt. A szállítás lehetséges házhoz szállítással, csomagpontra vagy csomag automatába.
 • 2. Vidalista 40mg eladó máshol olcsóbban, így is visszakérhetem a pénzt?
  A pénzvisszafizetési garancia arra az esetre vonatkozik, ha Ön nem elégedett a termék hatásával. Ha máshol olcsóbban találná meg a hasonló nevű terméket arra ez a garancia nem tejed ki. Azonban Ön legyen óvatos, hiszen valószínűleg ott hamis terméket vásárolhat meg, melynek nincs megfelelő hatása, vagy nem bevizsgált terméket kínálnak. Olvassa el tájékoztatónkat a hamis webáruházakról, hogy Önt se tudják becsapni.
 • 3. Biztosan jobb lesz vele a szex?
  A gyógyszer hatóanyaga a tadalafil, amely az egyik legnépszerűbb potencianövelőSegítségével kőkemény erekciót tud elérni, növekedik a szexuális teljesítménye, az egyes aktusok között lerövidül a regenerációs folyamat és átmenetileg méretnövekedést is tapasztalhat. Használhatja az is, akinek erekciós gondjai vannak és az is, aki csak jobb szexet szeretne az ágyban. Nem kell félni, hogy rászokik a hatóanyagra, az nem okoz függőséget. Ha abbahagyja szedését szexuális élete olyan les, mint korábban.
 • 4. A megvásárolt gyógyszer biztosan eredeti?
  A gyógyszer bevizsgált és eredeti. Hatása garantált. Közvetlenül a gyógyszergyártótól szerezzük be a tadalafil hatóanyagú szert. Hatására pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.
 • 5. Lehet kérni benzinkúthoz is a csomagot?
  A csomag szállítása kérhető házhozszállítással, csomagautomatába és csomagpontra is. Ha a benzinkúton működik csomagpont akkor oda is kérheti a szállítást.
 • 6. Előfordulhat fejfájás, ha szedem a gyógyszert?
  Ha betartja a használatára vonatkozó előírásokat a gyógyszer ritkán okoz mellékhatást. Ha mégis jelentkezik valakinél az is csak enyhe tünetekkel jár és nem sokáig tart. Ezek közül előfordulhat fejfájás is.

Vannak olyanok, akik elkeserednek, ha valami oknál fogva nem képesek már olyan teljesítményt nyújtani, mint korábban, míg mások szeretnének mindennél többet kihozni magukból.

Mindkét helyzetre megoldást kínálhat a potencianövelés. El kell felejteni azt a tévhitet, hogy csak az használhat potencianövelőt, aki már tapasztalt magán merevedési zavart. Éppannyira alkalmas szexuális teljesítménynövelésre, mint a merevedési zavar kezelésére.

Most egy olyan kiváló termékkel ismerkedhet meg, amelyre garantáltan számíthat és nem is mindennapi hatást érhet el a segítségével.

A Cialis tabletta neve jól ismert a férfiak között, világszerte elterjedt potencianövelő. Ennek a generikus változata a Vidalista 40mg, amely ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza, amelyet még meg is dupláztak benne, a hivatalos gyártója a Centurion Laboratories Gyógyszergyár.

A generikus változatok semmiképpen sem összekeverendőek a hamisítványokkal. A hamisítványok nem a megfelelő minőségű összetétellel bírnak, így mind hatásukban, mind minőségükben kételkedésre adhatnak okot. A generikus termékek pedig csak a gyártó vállalatban különböznek, így teljesen megbízhatóak!

Ha kíváncsi arra, hogy milyen szempontok figyelembevételével tudja elkerülni a nem eredeti eladó Vidalista 40mg hirdetéseket, akkor tájékoztatónk minden bizonnyal érdekelni fogja.

Üzletünk úgy alakította ki a szolgáltatásait, hogy aki először dönt nálunk Vidalista 40mg vásárlás mellett, az is éppolyan biztonságérzettel tegye, mint aki már törzsvásárlónk:

 • nem kételkedünk a termékeink minőségében, de lehetőséget nyújtunk azoknak a pénzvisszafizetési garanciára, abban az esetben, ha kifogásolnivalót tapasztalna a termékkel kapcsolatban
 • nem húzzuk az időt a szállítással, 1-2 munkanap alatt eljuttatjuk otthonába vagy ahová kéri; Budapesten pedig még arra is lehetőséget biztosítunk, hogy akár már néhány órával a Vidalista 40mg rendelés feladása után megkaphassa csomagját
 • legyen bármilyen jellegű kérdése, azt felteheti nekünk az ügyfélszolgálatunkon keresztül, mi rövid időn belül válasszal leszünk és segítjük Önt a döntése meghozatalában

Tudja mi szokott lenni a leggyakoribb kérdés? Hogy fog-e változást okozni a teljesítményében a potencianövelő, vagyis, hogy később képes lesz-e tabletta nélkül is erekciót elérni. A válasz, hogy semmilyen változást nem okozhat, éppen annyira lesz képes, mint azelőtt mielőtt tablettát használt volna.

Hatása

A tadalafil hatóanyag szexuális inger hatására lép működésbe, úgy, hogy a hímvessző simaizomzatát elernyeszti, ami vérbőséget okoz a barlangos testekben, amellyel létrejön a tartós és erőtől duzzadó merevedés.

Különlegessé az teszi, hogy kb.60-70 perces hatóidő után 48 órára, akár egy egész hétvégére megoldja a potenciaproblémáit! Ezért is szokták HÉTVÉGI tablettaként emlegetni!

Ez idő alatt akár még a hímvessző mérete is megnőhet átmenetileg és csökkenhet a két aktus között szükséges regenerálódási időszak.

Webáruházunkban Ön is dönthet Vidalista 40mg rendelés mellett és átélheti ezeket a remek hatásokat!

Használata

 • ne darabolja a tablettát, egészben szükséges lenyelni
 • ha aktívan használja, akkor sem fog függőség alá kerülni
 • de fontos, hogy 24 órán belül ne fogyasszon egynél többet belőle
 • hatóideje akár 48 óra is lehet, így hosszan számíthat rá
 • a felszívódási idő ideális esetben 60-70 perc, ez akkor lehet több, ha például túl sok zsíros ételt fogyaszt előtte

Kerülje el az alkoholfogyasztást, a droghasználatot, a magas koffeinnel bíró italokat, a grapefruitot!

Itt a tökéletes lehetőség Önnek, hogy Vidalista 40mg vásárlás mellett döntsön és meghódítsa párját a teljesítményével!

Mellékhatásai, ellenjavallatok

Felteheti a kérdést, hogy vannak-e mellékhatásai a tablettának. A válasz szerencsére kedvező, mivel mellékhatás megjelenése napjainkban, a folyamatos kutatásoknak köszönhetően már nagyon ritkán fordul elő. Ami fontos, hogy az alkoholfogyasztást kerülni kell, mert az bizonytalan mellékhatásokat idézhet elő.

Gyors lefolyással fordulhat elő:

 • orrdugulás
 • fényérzékenység
 • arcon pír megjelenése
 • bőrszárazság

Vannak olyan betegségek és gyógyszerek, amelyek mellett nem ajánlott a tabletta, de legalábbis szükséges egyeztetnie a kezelőorvosával:

 • szív, – és érrendszeri megbetegedéssel küzd
 • magas vérnyomást állapítottak meg Önnél
 • nitrátot tartalmazó gyógyszert szed (kölcsönhatásba tud kerülni a tadalafillal és rosszullétet okozhat)

Nézzen szét online patikánk eladó Vidalista 40mg kínálatában és válasszon kedvére! Néhány nap múlva már újra bátran a tettek mezejére léphet megnövekedett önbizalommal telve! Ne feledje minden nálunk történő vásárlás után pénzvisszafizetési garancia is életbe lép!