Skip to content

Vidalista 40mg⭐

3,990Ft44,490Ft

Nem kell elkeserednie, hogyha úgy érzi, hogy nem tud többet kihozni magából az ágyban, ugyanis erre is van megoldás, csak próbálja ki a Vidalista 40mg termékünket!

30.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes a kiszállítás!

Kiszerelés: 10 szem / csomag

 

Kiszerelés Ár
2 szem 3990
4 szem 5990
1 csomag(10 szem) 11990
2 csomag(20 szem) 19990
4 csomag(40 szem) 36990
5 csomag(50 szem) 44490

 • 1. Mikor kaphatom meg a gyógyszert Vidalista 40mg rendelés esetén?
  A gyógyszert extra gyorsan kiszállítjuk, már 1-2 munkanapon belül kézhez kaphatja azt. A szállítás lehetséges házhoz szállítással, csomagpontra vagy csomag automatába.
 • 2. Vidalista 40mg eladó máshol olcsóbban, így is visszakérhetem a pénzt?
  A pénzvisszafizetési garancia arra az esetre vonatkozik, ha Ön nem elégedett a termék hatásával. Ha máshol olcsóbban találná meg a hasonló nevű terméket arra ez a garancia nem tejed ki. Azonban Ön legyen óvatos, hiszen valószínűleg ott hamis terméket vásárolhat meg, melynek nincs megfelelő hatása, vagy nem bevizsgált terméket kínálnak. Olvassa el tájékoztatónkat a hamis webáruházakról, hogy Önt se tudják becsapni.
 • 3. Biztosan jobb lesz vele a szex?
  A gyógyszer hatóanyaga a tadalafil, amely az egyik legnépszerűbb potencianövelőSegítségével kőkemény erekciót tud elérni, növekedik a szexuális teljesítménye, az egyes aktusok között lerövidül a regenerációs folyamat és átmenetileg méretnövekedést is tapasztalhat. Használhatja az is, akinek erekciós gondjai vannak és az is, aki csak jobb szexet szeretne az ágyban. Nem kell félni, hogy rászokik a hatóanyagra, az nem okoz függőséget. Ha abbahagyja szedését szexuális élete olyan les, mint korábban.
 • 4. A megvásárolt gyógyszer biztosan eredeti?
  A gyógyszer bevizsgált és eredeti. Hatása garantált. Közvetlenül a gyógyszergyártótól szerezzük be a tadalafil hatóanyagú szert. Hatására pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.
 • 5. Lehet kérni benzinkúthoz is a csomagot?
  A csomag szállítása kérhető házhozszállítással, csomagautomatába és csomagpontra is. Ha a benzinkúton működik csomagpont akkor oda is kérheti a szállítást.
 • 6. Előfordulhat fejfájás, ha szedem a gyógyszert?
  Ha betartja a használatára vonatkozó előírásokat a gyógyszer ritkán okoz mellékhatást. Ha mégis jelentkezik valakinél az is csak enyhe tünetekkel jár és nem sokáig tart. Ezek közül előfordulhat fejfájás is.

 • Vannak olyanok, akik elkeserednek, ha valami oknál fogva nem képesek már olyan teljesítményt nyújtani, mint korábban, míg mások szeretnének mindennél többet kihozni magukból.

  Mindkét helyzetre megoldást kínálhat a potencianövelés. El kell felejteni azt a tévhitet, hogy csak az használhat potencianövelőt, aki már tapasztalt magán merevedési zavart. Éppannyira alkalmas szexuális teljesítménynövelésre, mint a merevedési zavar kezelésére.

  Most egy olyan kiváló termékkel ismerkedhet meg, amelyre garantáltan számíthat és nem is mindennapi hatást érhet el a segítségével.

  A Cialis tabletta neve jól ismert a férfiak között, világszerte elterjedt potencianövelő. Ennek a generikus változata a Vidalista 40mg, amely ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza, amelyet még meg is dupláztak benne, a hivatalos gyártója a Centurion Laboratories Gyógyszergyár.

  A generikus változatok semmiképpen sem összekeverendőek a hamisítványokkal. A hamisítványok nem a megfelelő minőségű összetétellel bírnak, így mind hatásukban, mind minőségükben kételkedésre adhatnak okot. A generikus termékek pedig csak a gyártó vállalatban különböznek, így teljesen megbízhatóak!

  Ha kíváncsi arra, hogy milyen szempontok figyelembevételével tudja elkerülni a nem eredeti eladó Vidalista 40mg hirdetéseket, akkor tájékoztatónk minden bizonnyal érdekelni fogja.

  Üzletünk úgy alakította ki a szolgáltatásait, hogy aki először dönt nálunk Vidalista 40mg vásárlás mellett, az is éppolyan biztonságérzettel tegye, mint aki már törzsvásárlónk:

  • nem kételkedünk a termékeink minőségében, de lehetőséget nyújtunk azoknak a pénzvisszafizetési garanciára, abban az esetben, ha kifogásolnivalót tapasztalna a termékkel kapcsolatban
  • nem húzzuk az időt a szállítással, 1-2 munkanap alatt eljuttatjuk otthonába vagy ahová kéri; Budapesten pedig még arra is lehetőséget biztosítunk, hogy akár már néhány órával a Vidalista 40mg rendelés feladása után megkaphassa csomagját
  • legyen bármilyen jellegű kérdése, azt felteheti nekünk az ügyfélszolgálatunkon keresztül, mi rövid időn belül válasszal leszünk és segítjük Önt a döntése meghozatalában

  Tudja mi szokott lenni a leggyakoribb kérdés? Hogy fog-e változást okozni a teljesítményében a potencianövelő, vagyis, hogy később képes lesz-e tabletta nélkül is erekciót elérni. A válasz, hogy semmilyen változást nem okozhat, éppen annyira lesz képes, mint azelőtt mielőtt tablettát használt volna.

  Hatása

  A tadalafil hatóanyag szexuális inger hatására lép működésbe, úgy, hogy a hímvessző simaizomzatát elernyeszti, ami vérbőséget okoz a barlangos testekben, amellyel létrejön a tartós és erőtől duzzadó merevedés.

  Különlegessé az teszi, hogy kb.60-70 perces hatóidő után 48 órára, akár egy egész hétvégére megoldja a potenciaproblémáit! Ezért is szokták HÉTVÉGI tablettaként emlegetni!

  Ez idő alatt akár még a hímvessző mérete is megnőhet átmenetileg és csökkenhet a két aktus között szükséges regenerálódási időszak.

  Webáruházunkban Ön is dönthet Vidalista 40mg rendelés mellett és átélheti ezeket a remek hatásokat!

  Használata

  • ne darabolja a tablettát, egészben szükséges lenyelni
  • ha aktívan használja, akkor sem fog függőség alá kerülni
  • de fontos, hogy 24 órán belül ne fogyasszon egynél többet belőle
  • hatóideje akár 48 óra is lehet, így hosszan számíthat rá
  • a felszívódási idő ideális esetben 60-70 perc, ez akkor lehet több, ha például túl sok zsíros ételt fogyaszt előtte

  Kerülje el az alkoholfogyasztást, a droghasználatot, a magas koffeinnel bíró italokat, a grapefruitot!

  Itt a tökéletes lehetőség Önnek, hogy Vidalista 40mg vásárlás mellett döntsön és meghódítsa párját a teljesítményével!

  Mellékhatásai, ellenjavallatok

  Felteheti a kérdést, hogy vannak-e mellékhatásai a tablettának. A válasz szerencsére kedvező, mivel mellékhatás megjelenése napjainkban, a folyamatos kutatásoknak köszönhetően már nagyon ritkán fordul elő. Ami fontos, hogy az alkoholfogyasztást kerülni kell, mert az bizonytalan mellékhatásokat idézhet elő.

  Gyors lefolyással fordulhat elő:

  • orrdugulás
  • fényérzékenység
  • arcon pír megjelenése
  • bőrszárazság

  Vannak olyan betegségek és gyógyszerek, amelyek mellett nem ajánlott a tabletta, de legalábbis szükséges egyeztetnie a kezelőorvosával:

  • szív, – és érrendszeri megbetegedéssel küzd
  • magas vérnyomást állapítottak meg Önnél
  • nitrátot tartalmazó gyógyszert szed (kölcsönhatásba tud kerülni a tadalafillal és rosszullétet okozhat)

  Nézzen szét online patikánk eladó Vidalista 40mg kínálatában és válasszon kedvére! Néhány nap múlva már újra bátran a tettek mezejére léphet megnövekedett önbizalommal telve! Ne feledje minden nálunk történő vásárlás után pénzvisszafizetési garancia is életbe lép!