Skip to content

Vidalista 20mg⭐

2,990Ft28,990Ft

Azon töri a fejét, hogy hogyan tehetné élménydúsabbá a szexuális életét? Szeretné, ha párja igazi Adoniszként gondolna Önre? Ehhez most egy remek segítséget ajánlunk fel Önnek, ha Vidalista 20mg vásárlás mellett dönt!

30.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes a kiszállítás!

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 2990
4 szem 3980
1 csomag(10 szem) 8990
2 csomag(20 szem) 14990
4 csomag(40 szem) 23990
5 csomag(50 szem) 28990

 • 1. Milyen kedvező hatása lehet a webáruházban eladó Vidalista 20mg terméknek ha rendszeresen szedem?
  A gyógyszer hatása kedvező szexuális téren. Használatával acélosan kemény erekciót érhet el, mely sokáig fennáll. A szexuális teljesítményét feldobja, egyes aktusok között lerövidül a regenerációs időszak. Rendszeren szedheti gond nélkül mert nem lehet rászokni, nem lesznek elvonási tünetei ha abbahagyja szedését. Szexuális élete pedig olyan lesz, mint korábban.
 • 2. Nincs számlaszám a honlapon, hová kell utalni a vételárat Vidalista 20mg vásárlás esetén?
  A gyógyszer vételárát utánvéttel kell kifizetni. Ez történhet készpénzben, vagy bankkártyával.
 • 3. Ha visszakérem a pénzem merre kell mennem?
  Ha Ön nem elégedett a gyógyszer hatásával akkor van lehetősége élni a pénzvisszafizetési garanciánkkal. Küldje vissza részünkre a terméket és mi visszafizetjük Önnek a vételárat.
 • 4. Biztos lehetek abban, hogy a gyógyszer eredeti?
  Természetesen megbízhat ebben, hiszen webáruházunkban csak eredeti és hatásos gyógyszert vásárolhat. A terméket közvetlenül a gyártótól vásároljuk meg. Ha mégsem lenne elégedett az elért eredménnyel visszaküldheti részünkre a terméket és mi visszafizetjük a vételárat.
 • 5. Napi szinten is szedhető gyógyszer?
  A gyógyszer szedhető rendszeresen, de csak akkor vegye be, ha szexuális együttlétre vágyik. Ha naponta szeretne ágyba bújni partnerével akkor naponta is szedhető, nem okoz semmilyen egészségügyi problémát.
 • 6. Hová vigyem vissza a terméket?
  Ha nem elégedett a gyógyszer hatásával nem kell visszahozni azt a garancia érvényesítéséhez. Küldje vissza részünkre a terméket és mi visszautaljuk a vételárat.

Online patikánkban forgalmazzuk a Cialis tabletta generikus változatát, a Vidalista 20mg tablettát. Ez azt jelenti, hogy egy másik gyártó cég- a Centurion Laboratories Gyógyszergyártó Vállalat- forgalmazásában, ugyanazzal a hatóanyagtartalommal bíró tablettát vásárolhat meg, kedvezőbb árak mellett.

Ez nem azt jelenti, hogy minden eladó Vidalista 20mg tabletta megbízható és érdemes megvásárolni. Sajnálatos módon vannak a kínálatban hamisítványok, amelyeket, ha megvásárol semmi garancia nincs arra, hogy hatni fognak-e és nem okoznak-e komolyabb mellékhatást! Legyen elővigyázatos és győződjön meg az online patika hitelességéről és megbízhatóságáról. Ha ehhez szeretne egy fogódzkodót, akkor nézze meg kisokosunkat, amelyben összefoglaltuk, hogy mire kell figyelnie.

Nálunk nincs min aggódnia, mert mi felelősséget vállalunk arra, hogy minden termékünk eredeti és teljes biztonsággal és az elvárt hatással működik. Ha mégsem azt tapasztalná, mint, amit a termék ígért, akkor lehetősége van élni a pénzvisszafizetési garanciával

Azt sem szeretnénk, hogy heteket kelljen várnia, mire végre kézbe kapja csomagját, ezért szállítási határidőinket a legminimálisabbra fogtuk! 1-2 munkanap és országszerte kiszállítjuk a csomagját! Budapest határain belül pedig még arra is van mód, hogy a Vidalista 20mg rendelés feladását követő néhány órán belül átvehesse csomagját! Mindezt úgy, hogy előre sem kell fizetnie, amennyiben Önnek az utánvét kényelmesebb!

Ha pedig mindenekelőtt még kérdezni és informálódni szeretne, mi arra is nyújtunk lehetőséget! Ügyfélszolgálatunkon keresztül felteheti kérdéseit és jelezheti észrevételeit is! Mi gyors és szakszerű válasszal segítjük Önt!

Arról például tudott, hogy nagyon sok férfi nem azért vásárol potencianövelőt, mert merevedési zavara van, hanem mert szeretne felfokozott szexuális teljesítménnyel bírni? Nem kell azon sem aggódni, hogy majd a tabletta hatásaként később nem lesz képes önállóan merevedést produkálni, mert semmilyen ilyen hatást nem fejt ki a hatóanyag, nincs hozzászokás veszélye.

Már csak néhány kattintásra van, hogy leszámoljon a stresszes együttlétekkel járó rémálmokkal és 100%-os teljesítményt nyújtson!  Döntsön Vidalista 20mg rendelés mellett online patikánkban!

Hatása

A tadalafil bámulatosan hosszú ideig, akár 48 óráig is képes potencianövelő hatást kifejteni és a hatás eléréséhez sem szükséges több, mint 60-70 perc. Miután ez letelt elegendő, hogy szexuális inger érje és már kezdi is el a működését kifejteni.

A hímvesszőben lévő simaizmok erőteljesen ernyedésnek indulnak, amit az fog követni, hogy vér áramlik a barlangos testekbe és így létrejön az erekció.

Ez nem egy mindennapi erekció lesz, hanem egy olyan kőkemény, amellyel végig mehet a Kámaszútra legmeredekebb pozícióin is! Próbálja ki Ön is, döntsön most Vidalista 20mg vásárlás mellett online patikánkban!

Használata

A következő tanácsok segítik Önt, hogy biztonságosan és hatékonyan használhassa a készítményt:

 • bő folyadékkal, egészben kell lenyelni a tablettát
 • ajánlott, hogy éhgyomorra fogyassza
 • naponta egynél többet ne vegyen be belőle

A következőket kerülje el, amikor Vidalista tablettát használ, mivel csökkentik a hatóanyag felszívódási esélyeit, és esetleg akár mellékhatásokat is okozhatnak:

 • zsíros ételek
 • alkohol
 • magas koffeintartalmú italok
 • grapefruit lé

Szeretné biztonságosan használni a terméket, úgy, hogy garantált hatással bír? Akkor döntsön nálunk Vidalista 20mg vásárlás mellett, mert nálunk ez nem kérdés, hanem bizonyosság!

Mellékhatásai, ellenjavallatok

Amennyiben figyelembe veszi a szedésre vonatkozó javaslatokat, úgy csak elenyésző számban, és akkor is gyors lefolyásban jelentkezhetnek mellékhatások. Ami előfordulhat:

 • bőrszárazság
 • szem fokozott érzékenysége fényekre
 • arcpír megjelenése
 • orrdugulás érzése

Melyek azok az esetek, amikor nem ajánlott tabletta használata? 

(gyógyszerek és betegségek esetén)

 • nitrát tartalmú gyógyszert szed (főleg mellkasi problémákra ajánlott)
 • szív, – és érrendszeri probléma áll fent
 • vérnyomás problémái vannak
 • vese, – máj rendellenességek esetén

Eladó Vidalista 20mg tabletta keresésébe fogott? Akkor ne keressen tovább, mert nálunk nem csak, hogy eredeti termékeket talál, de a minőségre és a hatásra még pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk! Csapjon le most a lehetőségre!