Skip to content

Sextreme Power XL⭐

3,990Ft44,990Ft

30.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes a kiszállítás!

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 3990
4 szem 6990
1 csomag(10 szem) 11990
2 csomag(20 szem) 21990
4 csomag(40 szem) 38990
5 csomag(50 szem) 44990

 

 • 1. Rajta lesz a csomagon hogy mi van benne Sextreme Power XL vásárlás során?
  A szállítás során ügyelünk arra, hogy senki se tudja meg Ön mit rendelt tőlünk. Sem a csomagolás, sem a címzés nem tartalmaz semmilyen árulkodó nyomot a csomag tartalmáról.
 • 2. Honnan tudom, hogy eredeti és hatásos gyógyszert kapok?
  A gyógyszer két hatóanyagot tartalmaz. A dapoxetine a magömlés késleltetéséért felelős, egyedüli ilyen szer a kereskedelemben. A sildenafil pedig potenciát és a szexuális teljesítményt növeli. Mindkét hatóanyag bevizsgált, hosszú ideje van forgalomban. Hatása így garantált, erre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.
 • 3. Csak potenciazavarban szenvedők szedhetik?
  A gyógyszert szedheti az is akinek merevedési zavarai vannak és az is, aki csak szexuális teljesítményén szeretne javítani. Továbbra az is kedvező, hogy az együttlétek ideje meghosszabbodik, mivel a gyógyszer késlelteti a magömlést. A gyógyszer nem okoz függőséget, nem jelentkeznek elvonási tünetek ha abbahagyja szedését. Szexuális élete pedig a gyógyszer alkalmazása előtti szintre áll vissza.
 • 4. Mit tegyek ha mégis visszakérném a vételárat?
  A vételárat akkor kérheti vissza, ha nem elégedett a gyógyszer által elért hatással. Ekkor küldje vissza nekünk a terméket és mi visszautaljuk a pénzét.
 • 5. Mikor kaphatom meg ingyenes szállítással a gyógyszert Sextreme Power XL rendelés esetén?
  A gyógyszer kiszállítása akkor lesz ingyenes, ha minimum 30.000 Ft értékben vásárol egy-egy alkalommal webáruházunkból.
 • 6. Hajnalra is kérhetem hogy kihozza a futár?
  A gyógyszer szállítását a GLS végzi. Hajnali időszakban nem szállítanak. Ha Ön más időben nem tudja átvenni a csomagot azt megteheti bármely Önnel együtt élő családtagja, vagy meghatalmazottja. De kérdheti a kézbesítést csomagpontra vagy csomag automatába.

Bosszankodásra ad okot a szexuális teljesítménye az utóbbi időben? Nem érzi magát eléggé nyeregben, ami miatt csökkent az önbizalma is? 

Akkor tegyen ez ellen és szerezze vissza méltó helyét az ágyban, saját maga és párja legnagyobb megelégedettségére!

A Sextreme Power XL tabletta egyszerre képes úrrá lenni a legmakacsabb potenciagondokon és segíthet a szexuális teljesítmény javításában is! (anélkül, hogy bármilyen befolyásoló hatással volna a jövőben nyújtott teljesítményre, amikor már nem szedi a tablettát)

Mindezen kiváló tulajdonságait a benne lévő két hatóanyagnak köszönheti:

a 60mg dapoxetine-nek (magömlés ellen hat) és a 100mg sildenafil-citrátnak (erekció keménységét biztosítja).

A biztonságos Sextreme Power XL rendelés ismérvei:

Azért szükséges külön foglalkozni a témával, mert sajnos gombamód megszaporodtak azon online patikák, akik nem foglalkozva a vásárlók érdekeivel és jogaival úgy kínálnak eladó Sextreme Power XL tablettát, hogy az nem az eredeti hatóanyagokat tartalmazza, de legalábbis nem az eredetileg előírt mennyiségben.

A hivatalos gyártói jog a Shree Venkatesh International Limited Gyógyszergyárt illeti, de ezt könnyedén feltüntetheti bárki, ennél mélyebbre kell ásni, ha biztosra akarunk menni.

Ebben a tájékozódásban segítheti az összegző anyag, amelyet elkészítettünk a korábbi évek tapasztalatából, nézze meg, hogy később ne járhasson pórul!

Készültünk még mással is, hogy Önnek semmin ne kelljen aggódnia:

 • pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden esetben, ha nem azt kapná, mint amit elvárt a terméktől
 • a szállításban és a fizetésben is Önhöz alkalmazkodunk: 1-2 munkanapos határidővel, széleskörű lehetőségekkel várjuk Önt, nálunk még a készpénzes fizetésnek sincs plusz költsége
 • kérdéseit is minden további nélkül felteheti nekünk, ügyfélszolgálatunk várja a megkeresését, a gyors választ pedig garantáljuk

 

Szeretne elfelejteni minden korábbi aggodalmát a szexuális teljesítménye fölött? Akkor döntsön most Sextreme Power XL vásárlás mellett és biztosítsa be a sikereit!

 

Hatása

 

Készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót azzal kapcsolatban, hogy mire számíthat a kettős hatóanyag kapcsán.

 1. a sildenafil úgy fejti ki hatását, hogy a simaizmokat elernyeszti, ami azért kulcsfontosságú, hogy megindulhasson a véráramlás és vérbőség alakulhasson ki a barlangos testek környezetében
 2. a dapoxetine pedig mindemellett késleltető hatásokat fejt ki a magömlésre: egyrészt a motoros funkció késleltetésével, másrészt az agyi szterotoinok felvételének gátlásával

Közben pedig még találkozhat:

 • átmeneti méretnövekedéssel
 • csökkenő regenerációs idővel

Ha kedvet kapott, hogy kipróbálja, akkor most itt a lehetőség, ne szalassza el! Döntsön Sextreme Power XL vásárlás mellett!

 

Használata

 

Önnek is bizonyára feltett szándéka, hogy hatékonyan és biztonságosan használja a tablettát, így a következőket ajánljuk a figyelmébe:

 • 60-70 perc felszívódási idővel számoljon, addigra mindkét hatóanyag teljes intenzitással lesz képes hatni
 • kb. 4-6 órán fognak ezek a hatások tartani 
 • a megengedett mennyiség napi egy szem (160mg), ennél több kockázatokkal jár, viszont a felezés megengedett

A használat ideje alatt mellőzendők a következők:

 • alkoholtartalmú italok 
 • bármilyen drog
 • túlzásba vitt koffein
 • grapefruit

HASZNOS TUDNI!

Táplálkozzon zsírszegényen a használata ideje alatt, mert a nehéz ételek nehezíthetik a sildenafil felszívódását és így annak hatékonyságát!

 

Csak eredeti eladó Sextreme Power XL tablettát vegyen meg! A hamisítványok megvásárlásra kockázatokkal jár akár még kudarcot is vallhat velük!

 

Mellékhatásai, ellenjavallatok

 

A kiváló fejlesztésnek köszönhetően mellékhatások nem fordulnak elő sűrűn és semmilyen komolyabb panaszra nem jelentkezhet. Mindössze:

 • orrdugulás
 • szájszárazság
 • bőr, – arcpír jelentkezése
 • fényérzékenység 

A tüneteknek rövid időn belül (maximum 24 óra) el kell múlnia!

Vannak olyan esetek, amikor nem ajánlott, hogy orvosi egyeztetés nélkül használja a tablettát:

 • szív, – és érrendszeri betegség
 • vese, máj problémák
 • magas vérnyomással kezelik és nitrát tartalmú gyógyszert szed rá (a nitrátok a sildenafillal reakcióba lépve képesek rosszullétet okozni)
 • öröklött szembetegség

 

Készüljön fel rá, hogy olyan teljesítményt fog nyújtani, amit sokáig felemlegethet párjával! Döntsön most Sextreme Power XL rendelés mellett és kezdődhet a móka!